.

.

Набор на каботажните за напитки от 6 бр., Топлоизолация, поставка за чаши от борова смола, защита на плотове от приплъзване (6 кръг на каботажните плюс кръгли подложк?

Набор на каботажните за напитки от 6 бр., Топлоизолация, поставка за чаши от борова смола, защита на плотове

BGN 32.16
Наличност
Налично

【Функция за защита от подхлъзване】: Благодарение на функцията защита от подхлъзване той е подходящ за поставяне на чаени чаши и чай сервизов, за да запазите маса суха. 【Добра топлоизолация】:Той има добри топлоизолационни ефект и може да се използва за подаване на студени или горещи напитки. 【Широк спектър от приложения】: Широко се използва на маси от заведения за хранене, кафенета, ресторанти, хотели, кухни и т.н. 【 Борова дървесина и смола】 : При използване на естествени материали от бор и смола структура се получава прозрачен, красива и нежна. 【Удобно и практично】: Включва 6 каботажните и 1 рафтове за съхранение, лесен за съхранение, подходящ за домашна употреба.Параметри : Тип на продукта : Комплект каботажните за каботажните Материал : бор, смола Тегло : приблизително 418-500 г / 14,7-17,6 унции Осъществяване Списък : 6 х стойка 1 х стойка Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. 3. Ако видите мехурчета на стойка, не се притеснявайте, това е само задната страна.

Основни характеристики

Item Type:
Coasters Rack Set
Material:
Pine Wood, Resin
Weight:
Approx. 418-500g / 14.7-17.6oz
Package List:
6 x Coaster:
1 x Rack:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. If you see some bubbles on the coaster, don't worry, it's just the back.:

Избор на клиенти