.

.

Кутия за Обяд в Стил Пиксел игра, Преносима Двупластова Кутия за Bento, Контейнер за Обяд с Голям Капацитет, Контейнер за Хранене с Лъжица

Кутия за Обяд в Стил Пиксел игра, Преносима Двупластова Кутия за Bento, Контейнер за Обяд с Голям Капацитет,

BGN 11.89
Наличност
Налично

Процентни пункта, Направено в САЩ или са внесени. ➤ Нашите кутии за бэнто изработени от трайни и трайни полипропиленови материали.
Двупластова кутия за бэнто + лъжичка (капацитет пластове на опаковката : 1000 мл). ➤ Двупластова кутия за бэнто е предназначена за предотвратяване на смесване на продукти, когато се движат и отделяне на различни храни с помощта на офиси, по-добре да се запази първоначалният вкус на храната, което ви позволява да се насладите на вкусностью бэнто!. ➤ Кутия за бэнто има дизайн с катарама, която е удобен за отваряне и затваряне, която не позволява протичане или появата на миризма продукти в кутия и да ги държи свежи. ➤ Тази кутия за бэнто има дръжка, която е много лека и преносима.Идеален за разходки и игри, доставка на храна по време на работа, плодове, туризъм и т.н. ➤ Забележка : Този продукт не може да се постави в микровълнова печка, както и нагревателни уреди са забранени.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ПП.Произведено в САЩ или са внесени. ➤ Нашите кутии за бэнто изработени от трайни и трайни полипропиленови материали.
Двупластова кутия за бэнто + лъжичка (капацитет пластове на опаковката : 1000 мл). ➤ Двупластова кутия за бэнто е предназначена за предотвратяване на смесване на продукти, когато се движат и отделяне на различни храни с помощта на офиси, по-добре да се запази първоначалният вкус на храната, което ви позволява да се насладите на вкусностью бэнто!. ➤ Кутия за бэнто има дизайн с катарама, която е удобен за отваряне и затваряне, която не позволява протичане или появата на миризма продукти в кутия и да ги държи свежи. ➤ Тази кутия за бэнто има дръжка, която е много лека и преносима.Идеален за разходки и игри, доставка на храна по време на работа, плодове, туризъм и т.н. ➤ Забележка : Този продукт не може да се постави в микровълнова печка, както и нагревателни уреди са забранени.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Това е двупластова штабелируемая кутия за обяд.Клон се разделя на две части, о-пръстен, дори и ако то е изпълнено с вкусна супа, той не протечет.В отделението с голям капацитет може да се съхранява вкусни основни храни, така че вие и вашето семейство можете да се наслаждавате на вкусна храна и топло, дори когато ви няма у дома.

Основни характеристики

Избор на клиенти