.

.

Легло за куче, легло за котки Поничка, Мек плюшен възглавници за домашни любимци, Спокойна легло за домашни любимци, Удобна Кожа възглавници-поничка, подобрен сън з?

Легло за куче, легло за котки Поничка, Мек плюшен възглавници за домашни любимци, Спокойна легло за домашни

BGN 9.06
Наличност
Налично

【Допринася за по-добър сън】 Благодарение на своята кръгла форма, нашата благородна кошче за кученца donut coddler идеален за домашни любимци, които обичат да се сгуша!Повдигна ръб създава усещане за сигурност и осигурява подкрепа за главата и шията, докато сверхмягкий пълнител облекчава болката в ставите и мускулите. 【Поддържаща декорация за врата】 По-високо покритие по ръба е внимателно проектирана, за да осигури подкрепа на врата и голове на вашите домашни любимци, като създава усещане за сигурност и комфорт. 【100% нетоксични материали】Плюшен легло donut използва здрав полиестер и луксозна изкуствена кожа в комбинация, за създаването на практична и удобна оптимистичен кучешки легла, подобряване на цялостния комфорт кучешки легла.Не е подходящ за малки кученца или кучета с прекалено прорезыванием зъби или жевательным поведение. 【Нескользящее Дъното】Ортопедично легло за котки и кучета е изработена от плъзгане плат на точки от PVC за осигуряване на желаната стабилност, е подходяща за вашата котка или куче.Удобен за потребителя дизайн кара кучетата да се сгуша или протегне за спокоен и комфортен сън. 【Подробна информация за продукта】 За запазване на мекотата препоръчва се ръчно пране; 2 размер на избор : 19,7-инчов легло за котки и кучета с тегло до 20 килограма, 23,6-инчов легло за котки и кучета с тегло до 25 килограма.Нашата цел винаги е била да се осигури високо качество на обслужване на клиентите и подобрения.Ние искаме за всяко куче спокойно стоеше и ляво усмивка на лицата на своите собственици.Спецификация : Материал : Външен, плюш.Вътрешната част от полипропиленови памук.Външен диаметър : 19,7 инча за домашни любимци с тегло 20 килограма; 23,6 инча за домашни любимци с тегло 25 килограма Функция : 1. Нашите легла са с кръгла конструкция за създаване на удобни висококачествени легла за кучета и котки donut cuddler идеален за домашни любимци, които обичат да се сгуша!Повдигна ръб създава усещане за сигурност и осигурява подкрепа за главата и шията, докато сверхмягкий пълнител облекчава болката в ставите и мускулите. 2. Легло за домашни любимци има нескользящее дъното, за да го държи на легло за домашни любимци на място.Може да се използва за кафельных подове и подове от твърдо дърво, както и да поставите в дома / всекидневна. 3. Може да се пере.Гнездо може да се пере в пералня и сушилня.Пратката включва-1 * легла за кучета Забележка : 1. При отваряне на опаковката, моля, разклаща се и се оставя за 1-2 дни, защото тя е изработена от мек полиестер пълнеж и използва много пълнител (неравномерно разпределени на възглавница), много плътна и супер мека естери образуват красив въртях модел. 2. Ние обикновено препоръчваме да си мият ръцете, за да се улесни грижи за леглото си и се облекчи вашия домашен любимец поддържане на комфортен и чист спане. 3. Кученце или куче, не са подходящи за никнене на млечни зъби или дъвчене. 5. Моля, бъдете внимателни при разопаковане опаковки.

Основни характеристики

Material:
Outer, plush.
Inner, PP cotton. :
Outer diameter:
19.7inch for 20 lbs pets; 23.6inch for 25lbs pets
Feature:
1.Our beds use a circular design to create a comfortable, high-quality donut cuddler dog and cat bed is ideal for pets who love to curl up! The raised rim creates a sense of security and provides head and neck support, while the super-soft filling offers joint and muscle pain relief. :
2.The pet bed uses a non-slip bottom to keep the pet bed in place. It can be used on tiled and hardwood floors and can be placed in the home / living room. :
3. Washable.The nest bed is washable and can be washed with a washing machine and dryer. :
Package Included:
-1*Dog Bed Mats:
Note:
1. When opening the package, please shake and leave it for 1-2 days, because it is made of soft polyester filling and uses a lot of filling (not evenly distributed on the cushion), very thick and super soft Esters form a beautiful swirling pattern. :
2.We usually recommend washing your hands to make the bed easy to care for and make it easier for your pet to maintain a comfortable and clean sleeping space. :
3. Puppy or dog not suitable for teething or chewing. :
5. Please be careful when unpacking the package. :

Избор на клиенти