.

.

XJXJ 3X Лопата, Гребла, Мини-Градински инструмент за растенията, Детски Градински играчки, инструменти за обработка на почвата в саксията (Пластмасова дръжка), Градинс

XJXJ 3X Лопата, Гребла, Мини-Градински инструмент за растенията, Детски Градински играчки, инструменти за обработка

BGN 0.00
Наличност
Налично

Всеки комплект включва в себе си инструменти от 3 теми, лопата и гребло, което осигурява голямо удобство при употреба.Мини размер, подходящ за офис и домашно градинарство в саксии.Лек с плъзгане дръжка, която лесно се носи с себе си.Децата от три години и по-големи, можете да ги накарате да започнат да се стреми към екологично чист живот.Има два вида инструменти с пластмасова дръжка и дръжка от неръждаема стомана, всяка от които е изработен е от висококачествени и екологично чист материал, безопасни и трайни за използване. "Що се отнася до продукти, потребителите казват, че е добре-добре е, да не се подценявам колегите си, за да подобрите за себе си. Това не е нашият начин на правене на бизнес, моля, запознайте се с реални снимки на продукта и въвеждането = надежден"Описание : В този комплект са включени инструменти от 3 теми, лопата, спейд, наклона.Всеки от тях е изработен от висококачествен и екологично чист материал, безопасен и траен в употреба.Всички те са оборудвани с мини и компактни размери, които са много подходящи за деца над 3 години, за да се опита да се отдадете на градинарство дома.Особености : Има два вида инструменти с пластмасова дръжка и дръжка от неръждаема стомана, всяка от които е изработен е от висококачествени и екологично чист материал, безопасни и трайни за използване.Всеки комплект включва в себе си инструменти от 3 теми, лопата и гребло, което осигурява голямо удобство при употреба.Мини размер, подходящ за офис и домашно градинарство в саксии.Децата от три години и по-големи, можете да ги накарате да започнат да се стреми към екологично чист живот.Лек с плъзгане дръжка, която лесно се носи с себе си.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал на главата : неръждаема стомана Материал на ръкохватката : неръждаема стомана, пластмаса (по желание) Цвят : показан е като на снимката Размерът на пластмасови грабель (Д х Ш) : приблизително 16x5 см/6,3 х 2 инча Размер на пластмасови кръгли, лопата (Д х Ш) : приблизително 21x4 см/8x1,6 инча Размер на пластмасови триъгълни пики (Д х Ш) : прибл. Размер грабель от неръждаема стомана 24,5 х 3 см /9,6 х 1,2 см (Д х Ш) : приблизително 16 х 5.5 см /6,3 х 2.2 инча Размер на кръгла лопати от неръждаема стомана (Д х Ш) : приблизително 21 х 4,5 см / 8 х 1,8 инча Размер, триъгълна лопати от неръждаема стомана (Д х Ш) : прибл. 24,5 x 3,5 см / 9,6 х 1,4 инча Тегло на опаковката : прибл. 260 g Опаковка в комплекта : 1 х комплект градински инструменти (1 бр. гребла, 1 бр. кръгла лопата, 1 бр. триъгълни спейд) По всички проблеми, свързани с получени стоки, моля свържете се с нас навреме, ние ги решим възможно най-бързо и добре с тях ще се разберем.Ако не могат да бъдат удовлетворени, ние може да доведе до връщане или замяна!Благодаря ви за подкрепата.

Основни характеристики

Condition:
100% New Brand
Head Material:
Stainless Steel
Handle Material:
Stainless Steel, Plastic (Optional)
Color:
Shown as picture
Plastic Rake Size(L x W):
Approx. 16 x 5cm / 6.3 x 2inch
Plastic Round Shovel Size(L x W):
Approx. 21 x 4cm / 8 x 1.6inch
Plastic Triangular Spade Size(L x W):
Approx. 24.5 x 3cm / 9.6 x 1.2inch
Stainless Steel Rake Size (L x W):
Approx. 16 x 5.5cm / 6.3 x 2.2inch
Stainless Steel Round Shovel Size (L x W):
Approx. 21 x 4.5cm / 8 x 1.8inch
Stainless Steel Triangular Spade Size (L x W):
Approx. 24.5 x 3.5cm / 9.6 x 1.4inch
Package Weight:
Approx. 260g
Package Included:
1 x Garden Tool Set (1pc Rake, 1pc Round Shovel, 1pc Triangular Spade):
For any problems with the received products, please contact us in time, we will solve them as soon as possible and deal with them well. If you cannot be satisfied, we can make a return or exchange! Thanks for your support. :

Избор на клиенти