.

.

6 Чифта Силиконови band-спин за очите, добрата на засаждане, Елиминира Подпухналостта, Предотвратява Появата на Бръчки, Многократно по-Ниски Лигавицата на Нощ за Дома

6 Чифта Силиконови band-спин за очите, добрата на засаждане, Елиминира Подпухналостта, Предотвратява Появата

BGN 0.00
Наличност
Налично

【Многофункционален】 Тази силиконова превръзка за око може не само да помогне в лечението на тъмните кръгове, но и в известна степен за намаляване на фини бръчки след правилното използване в продължение на дълго време. 【Лесна употреба】 Тези силиконови облицовки позволяват да ги използвате по време на почивка или сън, а след като ги използвате лесно да се сваля, което ги прави удобни и бързи за употреба. 【Висока засаждане】 Накладки за очи против бръчки, изработени от прозрачен силиконов материал, меки и тънки, с добра тапицерия, лесен и дишащ, удобен за използване. 【За многократна употреба】 множество превръзка на долната част на очите, с тези силиконови облицовки, можете да направите лицето си по-гладка и привлекателна, и вие можете лесно да прослави дома му. 【Елиминира подпухналостта】 възстановяване и намаляване на подпухналостта на очите, за да можете да подобрите състоянието на кожата, което е много практично.Функция : 1. [Многофункционален] Тази силиконова превръзка за око може не само да помогне в лечението на тъмните кръгове, но и в известна степен за намаляване на фини бръчки след правилното използване в продължение на дълго време. 2. [Лесна за употреба] Тези силиконови облицовки позволяват да ги използвате по време на почивка или сън, а след като ги използвате лесно да се сваля, което ги прави удобни и бързи за употреба. 3. [Мека] Тампони за очи против бръчки, изработени от прозрачен силиконов материал, меки и тънки, добре седят на фигурата, леки, дишащи и удобни за използване. 4. [Множество] Множество превръзка на долната част на очите, с тези силиконови облицовки, можете да направите лицето си по-гладка и привлекателна, и вие можете лесно да прослави дома му. 5. [Елиминира подпухналостта] Помага да се възстанови и да се намали подпухналостта на очите, за да можете да подобрите състоянието на кожата и да поддържат добро настроение в рамките на деня, това е много практично.Параметри : Тип на продукта : Силиконови превръзки на очите Материал : силикон Брой стоки : 6 двойки Осъществяване Списък : 6 х двойки на всяка дъска Силиконови превръзки на очите Забележка : Моля, не движете на случаен принцип при използване и дръжте лицето на суха и чиста, в противен случай тя не ще бъде стабилно стоят на лицето ви.

Основни характеристики

Item Type:
Silicone Eye Patches
Material:
Silicone
Number of Products:
6 Pairs
Package List:
6 x Pairs of Per Board Silicone Eye Patches:
Note:
Please don't move around randomly when using, and keep your face dry and clean, otherwise it won't stay on your face stably. :

Избор на клиенти