.

.

Паста за зъби Yayashi sp-4, Пробиотическая паста за зъби Yiliku Sp-4, Паста за зъби, За Избелване на зъбите, Осветляющая паста за зъби SP-4, паста за зъби Свеж дъх (2 бр., избелва зъ?

Паста за зъби Yayashi sp-4, Пробиотическая паста за зъби Yiliku Sp-4, Паста за зъби, За Избелване на зъбите,

BGN 0.00
Наличност
Налично

1. Осветляющая и удаляющая петна от паста за зъби sp-4 съдържа естествени съставки, които ефикасно и бързо се отстранява трайни петна, причинени от кафе, чай и вино, като усмивката ти е забележимо по-бели. 2. Освежава дъха : Нашата паста за зъби Yayashi sp-4 не само премахва лош дъх, но и помага да освежите дъха си, давайки ви по-силна усмивка. 3. Пробиотическая формула : Нашата паста за зъби съдържа пробиотици, които помагат да се балансира микробиом на устната кухина, насърчаване на цялостното здраве на устната кухина и за намаляване на чувствителността. 4. Лесна употреба : за постигане на оптимален резултат е необходимо просто да си миете зъбите нашата паста за зъби в продължение на 3 минути, два пъти на ден. 5. Трайност : Нашата паста за зъби Yayashi SP-4 запазва свежестта на дъха си в продължение на целия ден, като същевременно се подобри вашето настроение. 1. Осветляющая и удаляющая петна от паста за зъби sp-4 съдържа естествени съставки, които ефикасно и бързо се отстранява трайни петна, причинени от кафе, чай и вино, като усмивката ти е забележимо по-бели. 2. Освежава дъха : Нашата паста за зъби Yayashi sp-4 не само премахва лош дъх, но и помага да освежите дъха си, давайки ви по-силна усмивка. 3. Пробиотическая формула : Нашата паста за зъби съдържа пробиотици, които помагат да се балансира микробиом на устната кухина, насърчаване на цялостното здраве на устната кухина и за намаляване на чувствителността. 4. Лесна употреба : за постигане на оптимален резултат е необходимо просто да си миете зъбите нашата паста за зъби в продължение на 3 минути, два пъти на ден. 5. Трайност : Нашата паста за зъби Yayashi SP-4 запазва свежестта на дъха си в продължение на целия ден, като същевременно се подобри вашето настроение.Ефективност на продукта : Освежава дъха си, за да се поддържат влажни устата, свежи и ароматни.Кратко описание : Името на продукта : паста за зъби Yayashi SP-4 Спецификация : 120 г / таблетка Опаковка включва : 1/2 * паста за зъби Yayashi SP-4 паста за зъби 1/2 бр. * Мека четка за зъби Ако имате някакви въпроси или опасения относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние се ангажираме да ви предоставим най-добрата услуга и се гарантира вашето удовлетворение.

Основни характеристики

120g/tablet:
Package includes:
1/2 * Yayashi SP-4 Toothpaste Toothpaste:
1/2 pcs * Soft Toothbrush:
If you have any questions or concerns regarding our products or services, please do not hesitate to contact us. We are committed to providing you with the best possible service and ensuring your satisfaction.:

Избор на клиенти