.

.

Пепелник, Пепелник за Пури, Модерен Красив Пепелник За Пушачи Уникална Форма на Скелет с Композиране Смола за Занаятите декорация, за Украса

Пепелник, Пепелник за Пури, Модерен Красив Пепелник За Пушачи Уникална Форма на Скелет с Композиране Смола за

BGN 0.00
Наличност
Налично

【Характеристики】На тази пепелник изобразени двойка-скелет, обнимающая помежду си във формата на сърце и держащая в ръцете на една червена роза. 【Характеристики】На тази пепелник изобразени двойка-скелет, обнимающая помежду си във формата на сърце и держащая в ръцете на една червена роза. 【Съставна смола】 Този пепелник за двойки скелети, изработени от дизайнерски композиране на смола, е изрисувана ръчно и полира. 【Модерен красив】 Той може да украсят стаята си, да стане по-модерен и индивидуален, допълни празничната атмосфера на Хелоуин. 【Прилагането на】 е Подходяща за Хелоуин, обитаван от духове къща, тематични украси ресторанта и на други сцени. 【Уникална форма на скелет】 Уникална пепелник във формата на скелет, нежна и красива, това е добър подарък за пушач.Функция : 1. В тази пепелник изобразени двойка-скелет, обнимающая помежду си във формата на сърце и держащая в ръцете на една червена роза.2. Тази пепелник skeleton couple е изработена от дизайнерски композиране на смола, е изрисувана ръчно и полира.3. Това може да украсят стаята си, да я направи по-модерен и индивидуалност, добави празничната атмосфера на Хелоуин.4. Подходящ е за Хелоуин, обитаван от духове къща, тематични украси ресторанта и на други сцени. 5. Уникална пепелник във формата на скелет, нежна и красива, това е добър подарък за пушач.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : пепелник Материал : смола Цвят : както е показано на снимката Обща височина : около 7 см/2,8 инча Размер пепелник във формата на сърце : прибл. 7x5x1,5 см / 2,8x2,0x0,6 инча Тегло : приблизително 372 г / 13,1 унция на Приложение : Подходящ е за Хелоуин, обитаван от духове къща, тематични украси ресторанта и на други сцени.Списък с пакети : 1 x пепелник Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ashtray
Material:
Resin
Color:
As shown in the picture
Total Height:
Approx.7cm/2.8in
Heart Shaped Ashtray Size:
Approx. 7x5x1.5cm / 2.8x2.0x0.6in
Weight:
Approx.372g/13.1oz
Application:
Suitable for Halloween, Haunted house, themed restaurant decorations and other scenes.
Package List:
1 x Ashtray:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на клиенти