.

.

Кутия-Органайзер, Закопчалка на 180 ° Прозрачна Пластмасова Кутия За Съхранение С Висока Капачка, Пылезащитная, Многопластова, С Плавно Отваряне, Удобна за Офис (Бял?

Кутия-Органайзер, Закопчалка на 180 ° Прозрачна Пластмасова Кутия За Съхранение С Висока Капачка, Пылезащитная,

BGN 10.45
Наличност
Налично

Многослойни дизайн : Кутия за съхранение с помощта на многослойни дизайн, отворете капака, за да се покаже формата на стълба, в най-горния слой може да се съхранява високи предмети за бутилки.Прозрачен : Висока кутията е прозрачна и се вижда, удобен за потребителя дизайн позволява бързо намиране на желаните стоки.Удобно съхранение : обновен дизайн подкрепя разгръщането на 180 °, на кутията е проектирана така, че да бъде на едно ниво с прозорец, което улеснява съхранение. Удобна дръжка : Преносим дръжка, приятна на допир, капак плавно се отваря без забавяне, практичен и удобен за употреба.Характеристики : Безопасно въртящата запирающая капаче, удобна, за да заемат позиции, запечатани от влага, осигуряваща надеждно използване.Функция : 1. Многослойни дизайн : Кутия за съхранение с помощта на многослойни дизайн, отворете капака, за да се покаже формата на стълба, в най-горния слой може да се съхранява високи предмети за бутилки.2. Прозрачен и ясен : Висока кутията е прозрачна и се вижда, удобен за потребителя дизайн позволява бързо намиране на желаните стоки.3. Удобно съхранение : обновен дизайн подкрепя разгръщането на 180 °, на кутията се намира на едно ниво с прозорец, което улеснява съхранение.4. Удобна дръжка : Преносим с дръжка и приятна на допир, капак плавно се отваря без забавяне, практичен и удобен за употреба. 5. Характеристики : Безопасно въртящата определяне на бравата, удобна, за да заемат позиции, запечатани от влага, осигуряваща надеждно използване.Спецификация : Тип на продукта : Кутия за съхранение Материал : PP, ПЭТ① Нескользящая лента за поставяне на червило, глазура за устни, крем за очи, молив за вежди и други предмети, които лесно раскатать② Дизайн на горния капак ви позволява да поставите крем за лице, крем за очи, малки бутилки есенции, контактни лещи и т.н. ③ стъпка по Стъпка слой за нанасяне на прах, сенки за очи, червило, руж, маски, кисточек за грим, проби, памучни дискове, памучни тампони и т.н. (височина обект не може да надвишава височината на слоя, или да повлияе на затваряне на капака)④ Дизайн на единно пространство : на дъното може да поставите воден крем за ръце, а може да се поставя вертикално эссенцию и т.н. Списъка с пакети : 1 x Кутия за съхранение.

Основни характеристики

Item Type:
 Storage Box
Material:
PP, PET
①Non slip strip design to place lipstick, lip glaze, eye cream, eyebrow pencil and other items not easy to roll:
②The top high cover design can place face cream, eye cream, small bottles of essence, contacts, etc.:
③ Step layer to put powder, eye shadow, lipstick, blush, mask, makeup brushes, samples, cotton pads, cotton swabs, etc. (the height of the object can not exceed the height of the layer, or affect the closure of the lid):
④ Single space design at the bottom can be placed water cream hand cream, and can be put vertically essence, etc.:
Package List:
1 xStorage Box :

Избор на клиенти