.

.

Детско Носимое Одеяло vvfelixl с Жаби и Лилии, Спален чувал за Бебета, Спален Чувал за бебета, Костюм за сън за деца от 6-12 м

Детско Носимое Одеяло vvfelixl с Жаби и Лилии, Спален чувал за Бебета, Спален Чувал за бебета, Костюм за сън

BGN 0.00
Наличност
Налично

?Материал : Повърхност на детска спалния чувал жаби и стотици Lilies изработени от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена futon коприна, който е по-топъл и удобен.
S за 0-6 месеца.?Материал : Повърхност на детска спалния чувал жаби и стотици Lilies изработени от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена futon коприна, който е по-топъл и удобен.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3. ?Инструкции за пране : Костюм за сън могат да се перат в машина, на ръка, гали, да НЕ се избелва и дълго накисване, а също и да изложи сухо почистване. ?2 начина двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, обезопасена конструкция, това няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип, и това е по-безопасно за използване.
S за 0-6 месеца.? Достатъчно голям диапазон на простор : спален чувал за бебето дизайн с широко дъно осигурява бебето с достатъчен обхват и движения, както и дизайн без ръкави предоставя на детето по-голяма свобода на движенията.лека и дишаща.М в продължение на 6-12 месеца.?Услуга : Ако имате някакви въпроси относно нашите детски спални чували, можете да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.? Една чудесна идея за подарък : Този сладък детски спален чувал за бебето-страхотна идея за подарък за новородено, в първия ден на раждането, за детската душа. ? Применимая сцена : този спален чувал за бебета е подходящ като одеяла за съня на бебето, ежедневни дрехи за дома, за къмпинг, на закрито, на открито и т.L в продължение на 12-24 месеца.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3. ?2 начина двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, обезопасена конструкция, това няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип, и това е по-безопасно за използване.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3.L в продължение на 12-24 месеца.Спален чувал за бебето S в 0-6 месеца M на 6-12 месеца, L за 12-24 месеца. ?Материал : Повърхност на детска спалния чувал жаби и стотици Lilies изработени от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена futon коприна, който е по-топъл и удобен.лека и дишаща.? 2 начина за двоен цип : Спален чувал жаби и стотици Lilies за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, безопасно проектиране, няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип и по-безопасни за използване.

Основни характеристики

Избор на клиенти