.

.

Детски Спален Чувал Унисекс с Красиви Малки Еднорози, Детско Носимое Одеяло, Спален Чувал за Бебета, Костюм за Сън за бебе 0-6 Месеца

Детски Спален Чувал Унисекс с Красиви Малки Еднорози, Детско Носимое Одеяло, Спален Чувал за Бебета, Костюм

BGN 0.00
Наличност
Налично

?Материал : Сладко малко спален чувал с еднорози за деца, чиято повърхност е изработена от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена памук, коприна, който е по-топъл и удобен.лека и дишаща. ?2 начина двоен цип : Спален чувал за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и устата вшит блок, обезопасена конструкция, това няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип, и това е по-безопасно за използване. ? Достатъчно голям диапазон на простор : Сладко малко спален чувал с еднорози за бебета Дизайн с широко дъно осигурява бебето с достатъчен обхват и движения, както и дизайн без ръкави позволява на бебето да се движи по-свободно. ?Размер : Размер на спалния чувал е подходящ за новородени деца на възраст до 2 години, детски спални чували и запазват топлина и комфорт.
S за 0-6 месеца.М в продължение на 6-12 месеца.L в продължение на 12-24 месеца.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3. ? Применимая сцена : този спален чувал за бебета е подходящ като одеяла за съня на бебето, ежедневни дрехи за дома, за къмпинг, на закрито, на открито и т.н. ?Материал : Сладко малко спален чувал с еднорози за деца, чиято повърхност е изработена от чист памучен плат, мека и удобна, а в средата със слой е изработен от изкуствена памук, коприна, който е по-топъл и удобен.лека и дишаща.? 2 начина за двоен цип : Спален чувал с красиви малки еднорози за бебето има 2 начина двоен цип, ще им бъде по-удобно да използват най-горната ципа може да откопчавам за по-лесно поставяне и отнемане на, а на дъното с цип удобно се сменят памперси, да не махате си; в рамките на цип и върху шията вшит блок, безопасно проектиране, няма да навреди на кожата на бебето с помощта на цип и по-безопасни за използване.? Достатъчно голям диапазон на простор : спален чувал за бебето дизайн с широко дъно осигурява бебето с достатъчен обхват и движения, както и дизайн без ръкави предоставя на детето по-голяма свобода на движенията.?Размер : един Размер става за новородени деца на възраст до 2 години, от детски спални чували, за да се запази топлина и комфорт.Спален чувал за бебето S в 0-6 месеца M на 6-12 месеца, L за 12-24 месеца.Моля, изберете в съответствие с растежа на детето, за да се избегнат грешки в размер, подробна таблица с размери вижте фигура 3.? Една чудесна идея за подарък : Този сладък детски спален чувал за бебето-страхотна идея за подарък за новородено, в първия ден на раждането, за детската душа. ?Инструкции за пране : Костюм за сън могат да се перат в машина, на ръка, гали, да НЕ се избелва и дълго накисване, а също и да изложи сухо почистване.?Услуга : Ако имате някакви въпроси относно нашите детски спални чували, можете да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Основни характеристики

Избор на клиенти