.

.

XXYFFS Инструмент за заваряване с кожени кантове Leathercraft Skiving Tool Професионален Инструмент за заваряване с ръб (за Размер: 3 инча)

XXYFFS Инструмент за заваряване с кожени кантове Leathercraft Skiving Tool Професионален Инструмент за заваряване

BGN 0.00
Наличност
Налично

Професионални инструменти за обработка на кожи (Кромкообрезатель), 5 размери на инструмента( 1#,2#,3#,4#,5# ) Инструменти с различни размери позволяват да се направи кръгла космическия от кожа с различни дебелини.Всеки размер на режещия инструмент съответства на различна дебелина на кожата : Размер на 1 # инструмент за обработка на кожа с дебелина 0,5 - 1,2 мм. Размер на 2# инструмент за обработка на кожа с дебелина 1,0 - 1,8 мм. Размер на 3# инструмент за обработка на кожа с дебелина 1,5 - 2,5 мм. Размер 4 # инструмент за обработка на кожа с дебелина 2,5 - 4,0 мм Размер на 5 # инструмент за обработка на кожа с дебелина 4,0 - 6,0 мм . Острието е изработено от неръждаема стомана и полирана на ръка, че поддържа добра острота при връчване на използване.Дръжката е от ЧЕРНО ДЪРВО, под ФОРМАТА на КАПКИ - с естествена текстура и блясък, дръжката е от черно дърво с мед фитил.Професионална машина за заваряване с ръб - отлична производителност, елегантен външен вид, по-висока цена, но си заслужава, това е нашата дефиниция за професионални инструменти за обработка на кожи. "насладете се на копринена гладкост" - ето тези усещания майстори на обработката на кожата след тестване на този инструмент.Готово : чисто нов ъпдейт на нашия най-популярен мультиинструмента; ние сме международен продавача многофункционални електрически инструменти / ръчни инструменти, интегрирующих дизайн, R ние сме международен продавача многофункционални електрически инструменти / ръчни инструменти, интегрирующих дизайн, проучване и разработване, производство и продажби, от независима технология САМ, напълно оборудвани, за да отговори на всички нужди. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние подкрепяме нашия продукт и гаранция.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ние предлагаме доживотна гаранция за дефекти в материалите и изработката, както и политиката за безусловно връщане, за да ви гарантира най-добрата покупка experience.Name : Спецификация на вдаването ръб : 1#,2#,3#,4#,5# Номер на модел : LT001Материал : неръждаема стомана (нож), абанос (писалка), месинг (съвет) се Използва за : Производство на кръг край от кожа с различни дебелини.Обикновено се използва всяко място, на ръба на кожата.Грижи : може да се избърсват и се поддържа с помощта на маслото на двигателя Списък на продуктите : Устройство за заваряване с ръб * 1 Забележка : 1. След заваряване с кожа на ръба нанесете средство за обработка.Повторете, колкото е необходимо за получаване на равномерен ръб.Леко разтрийте за получаване на по-блестящ покритие.2. След продължително използване, с висока якост на острието трябва да се полират.Затова ние сме разработили специална острилка за този инструмент с широко гърло.

Основни характеристики

1#,2#,3#,4#,5#:
Model Number:
LT001
Material:
stainless steel (blade) , ebony (handle) , brass (ferrule)
Used for:
Making round edge of different thickness leather.Generally used anywhere on the edge of leather.
Maintenance:
It can be wiped and maintained with engine oil
Product List:Edge Beveler * 1:
Note:
1.After beveler the leather edge, apply with treatment agent . Repeat as necessary for a smooth edge. Rub gently for a more luminous finish.:
2.After long-term high-strength use, the blade needs to be polished.Therefore, we have developed a special Sharpener for this wide mouth skiving tool. :

Избор на клиенти