.

.

Неонови Надписи DVTEL Talk Thirty to Me Обичай led Нощни лампи, захранвани от USB с превключвател, Стенни Светещ Знак, 50x31 см, Ресторант, Бар, кафе-сладкарница (Цвят: A1)

Неонови Надписи DVTEL Talk Thirty to Me Обичай led Нощни лампи, захранвани от USB с превключвател, Стенни Светещ

BGN 83.12
Наличност
Налично

Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.USB plug + ключ за включване / изключване.Изискан неонови лампи излъчват ярка светлина, придавайки на вашата стая романтична и магическа цветова атмосфера. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.USB plug + ключ за включване / изключване. Той също така създава романтична и красива атмосфера за сватби и банкети.Неонови тела с нова технология LED tube изработени от цветни силиконови тръби и прозрачни акрилни задния панел.Акрил : има добра здравина, леко тегло, трайност, него не е лесно да се повреди, прозрачни материали правят неонови светлини по-красиви. Той също така създава романтична и красива атмосфера за сватби и банкети.Неонови лампи се захранват от USB, не се нуждаят от инсталиране с помощта на кабели и идеални за украса на всяко място.Уникален дизайн е добър подпори за фотография и особено елегантен фон за снимки.Вместо традиционните стъклени неонови крушки е по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергосберегающе, без шум, без топлина, това е добър подарък за вашето семейство и вашите приятели.Тя може да се използва като нощни лампи, за да се засили въздействието и емоционална атмосфера на важен форум, осветяване на живота си, по всяко време и на всяко място.Уникален дизайн е добър подпори за фотография и особено елегантен фон за снимки. ★ Лесно управление и удобна инсталация. ★ Опазване на околната среда и спестяване на енергия.Изискан неонови лампи излъчват ярка светлина, придавайки на вашата стая романтична и магическа цветова атмосфера. ★ Това ще направи живота ви по-интересно.★ Висококачествени потребителски неонови надписи, висока яркост, дълъг живот, по-безопасни и издръжливи в сравнение.Низковольтный USB-вход, работи с всички USB порт на PC, блок захранване или USB-адаптер.Просто посочете съдържание, цвят, размер или ни изпратете своите дизайнерски чертежи и подробни изисквания.

Основни характеристики

Type:
LED Neon Lights
Power:
Standard 5V USB
Material:
Acrylic back panel, neon tube
Light Size:
50x31cm
Installation:
Wall hanging mountable or free standing
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Избор на клиенти