.

.

COMIART Глинена скулптура, Керамика Формоване Керамика Остри Стоманени Режещи Инструменти Стъргало Занаяти Опаковка от 10

COMIART Глинена скулптура, Керамика Формоване Керамика Остри Стоманени Режещи Инструменти Стъргало Занаяти Опаковка

BGN 0.00
Наличност
Налично

♥ Изработени от тънка гъвкава неръждаема стомана, стоманени чистачи отлични за изглаждане, даване на форма и облицовки; .
♥ Гъвкави остриета, предназначени за даване на форма и финалната обработка на глината, са много полезни за формиране на плоска повърхност на глинената ; .
♥ Чудесно за внимателно обмисляне на детайлите; Тел от неръждаема стомана имат много форми, назъбени ръбове и др .
♥ Добри инструменти за скулптура от керамика от грънчарска глина, производство на торти, свещи и скулптура от полимерна глина.
♥ Е изключително подходящ както за начинаещи , така и за професионален художник.Описание : ♥ Изработени от тънка гъвкава неръждаема стомана, стоманени чистачи отлични за изглаждане, даване на форма и довършителни работи; ♥ Гъвкави остриета, предназначени за даване на форма и финалната обработка на глината, са много полезни за формиране на плоска повърхност на глинената; ♥ Отлични за внимателно обмисляне на детайлите; Тел от неръждаема стомана имат много форми, назъбени ръбове и т.н.. ♥ Добри инструменти за скулптура от керамика от грънчарска глина, производство на торти, свещи и скулптура от полимерна глина. ♥ Почиства лесно и се суши след употреба; ♥ е изключително подходящ както за начинаещи, така и за професионални художници Спецификация Материал : неръждаема стомана; Опаковка : 10 бр. в една опаковка;.

Основни характеристики

Избор на клиенти