.

.

Чанти За съхранение на Дрехи GoMaihe, 4 опаковки, Сгъваеми Кутии За Съхранение, Организаторите за Шкафове, Штабелируемые Контейнери с Повишен Дръжки и Капаци, Организа?

Чанти За съхранение на Дрехи GoMaihe, 4 опаковки, Сгъваеми Кутии За Съхранение, Организаторите за Шкафове, Штабелируемые

BGN 6.39
Наличност
Налично

【Голям капацитет】-Този продукт представлява комплект от 4 теми, един размер е 60 L x 40 W x 35 H сантиметра, а капацитетът е 84 L, в който да поставите дрехите си, одеяла, юргани, възглавници, играчки и т.н., за да се увеличи пространството кабинет и стаята за съхранение. 【Удобен дизайн】- Органайзер за дрехи се отваря с помощта на двустранен цип, който лесно се плъзга по дупката и затваря при използване и прозрачен прозорец отпред позволява бързо да преглеждате предмети, съхранявани в чантата-тоут.В същото време и от двете страни има дръжки за лесно пренасяне. 【Супериорна материал】- Тази чанта за съхранение на дрехи, произведени от подобрен трехслойного нетъкан текстил, годни за рециклиране, мек и дълготраен, без мирис и дишаща.За почистване просто избършете с влажна кърпа и оставете да изсъхне на въздуха. 【Подсилена дръжка и цип】 - Ние специално подсилена дръжка на тази кутия, за съхранение на два слоя от вътре и отвън, за да се предотврати повреда по време на употреба.Подсилена дръжка позволява чанта за съхранение могат да издържат натоварване до 30 кг В същото време ние също са избрали висококачествени ципове № 5, които издържат на многократно отваряне и затваряне. 【Използване в няколко случая】- Контейнери за съхранение на широко използвани, те могат да се поставят не само в спалнята, но и в килера, на тавана, в мазето, в общежитие и т.н., също така е много удобно да се използват при смяна на жилището, те могат да се сгъват и да се съхранява, когато не се използва.Имате досадни си разхвърлян гардероб?Организирайте вашата тоалетна с помощта на тези чанти за съхранение, всичко ще бъде чист и подреден.

Основни характеристики

Избор на клиенти