.

.

калъф за таблет от изкуствена кожа Премиум-клас, който е съвместим с Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019, калъф SM-T510/T515, интелигентен Магнитен калъф-поставка с панти капак и отделение ?

калъф за таблет от изкуствена кожа Премиум-клас, който е съвместим с Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019, калъф SM-T510/T515,

BGN 16.50
Наличност
Налично

Осигурява защита от повреди.Подходящ за различни модели таблети.Допълнителни възможности за избор на дизайн за персонализация на вашия таблет.Издръжлив и устойчив на абразия. 【Съвместимост】 Специално проектиран за съвместимост с Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 Case SM-T510/T515 Case. *** Моля, проверете позицията на дупки и се отнасят до положението на отвора на картината, или можете да намерите номерата на моделите за задната част на вашия таблет.Избягвайте покупката на неподходящ продукт.Осигурява защита от повреди.Подходящ за различни модели таблети.Допълнителни възможности за избор на дизайн за персонализация на вашия таблет.Издръжлив и устойчив на абразия. 【Съвместимост】 Специално проектиран за съвместимост с Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 Case SM-T510/T515 Case. *** Моля, проверете позицията на дупки и се отнасят до положението на отвора на картината, или можете да намерите номерата на моделите за задната част на вашия таблет.Избягвайте покупката на неподходящ продукт. калъф за таблет служи като защитно покритие, предназначени за защита на устройството ви от външни влияния. damage.това може да помогне да се запази трайността и външния вид на таблетен КОМПЮТЪР. Съвместими модели : Съвместим с Samsung Galaxy Tab A 10.1 2019 Калъф SM-T510/T515 калъф за таблет Характеристики на продукта : Вътрешни джобове могат да се настанят на карта.Конструкция противоскользящих ивици като опори е съвместима с безопасно задържане на таблет, предпазва устройството от подхлъзване при четене или гледане на видео.Защитете таблетка от подхлъзване, драскотини и отпечатъци от пръсти.Калъф за таблет може да се използва като подарък, съвместим със съпруга си, дъщеря, съпруга, баща, дете.Лесен монтаж и демонтаж - не е нещо голямо и обемист.Дупки, съвместими с храненето, слушалки, камера и т.н., са разположени точно и не създават препятствия.Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Ако имате някакви въпроси относно нашата кауза, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Ние сме сигурни, че всички въпроси могат да бъдат решени правилно.Цветовете, показани на снимките, може леко да се различават от реално стока от осветление и цветови настройки.Какво е включено в комплекта : 1x водоустойчив калъф.

Основни характеристики

Избор на клиенти