.

.

taimowei Подложка За Кучета Удобно Голямо Легло За Кучета Щенячий Разтегателен Дебел Ортопедичен Матрак за Малко Средно Голямо Куче Възглавница За Сън на Кучешката Къ

taimowei Подложка За Кучета Удобно Голямо Легло За Кучета Щенячий Разтегателен Дебел Ортопедичен Матрак за Малко

BGN 0.00
Наличност
Налично

Дизайн с цип, подвижна и моющийся.Добра еластичност, трайност, при продължително налягане лесно се деформира. легла за домашни любимци са изработени от сверхмягкой и высокоэластичной гъба.Тя е дебела и топла, удобна и здрава.Дишаща и издръжлив, той ще бъде абсолютно популярен сред домашни животни. Нескользящая пластмасова конструкция с от ивицата долу е устойчив на замърсяване и износване. Дизайн с цип, подвижна и моющаяся.Добра еластичност, трайност, при продължително налягане лесно се деформира. легла за домашни любимци са изработени от сверхмягкой и высокоэластичной гъба.Тя е дебела и топла, удобна и здрава.Дишаща и издръжлив, той ще бъде абсолютно популярен сред домашни животни. Нескользящий пластмасов капково дизайн долу стабилен и устойчив на замърсяване и износване. Параметри : Име : Легло за кучета / възглавница Материал : и гъба Размер : S : 41 *34 * 4 см, препоръчва се за домашен любимец с тегло по-малко от 2,5 кг; M : 52 * 42 * 4 см, препоръчва се за домашен любимец с тегло по-малко от 4 кг; L : 72 * 53 * 4 см, препоръчва се за домашен любимец с тегло под 10 кг; Xl : 82 * 63 * 4 см, препоръчва се за домашен любимец с тегло по-малко от 20 кг Характеристики : Дизайн с цип, Подвижна и моющийся.Добра еластичност, трайност, при продължително налягане лесно се деформира. легла за домашни любимци са изработени от сверхмягкой и высокоэластичной гъба.Тя е дебела и топла, удобна и здрава.Дишаща и здрав, той ще се радват на абсолютно популярен сред домашни животни. Нескользящая пластмасова конструкция в долната част е устойчив на замърсяване и износване.Пратката включва : 1 * Подложка за домашни любимци Забележка : 1 Измерване на ръка, точност 1-3 cm, моля, разберете!Благодарим ви!2 Моля, сравнете размерите на детайли с вашите домашни любимци, преди покупка!!!3 Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения, благодаря ви за вашето разбиране.

Основни характеристики

Name:
Dog Bed/Cushion
Material:
And Sponge
Size:
S:
41*34*4Cm,Suggest for Pet Less Than 2.5Kgs;
M:
52*42*4Cm,Suggest for Pet Less Than 4Kgs;
L:
72*53*4Cm,Suggest for Pet Less Than 10Kgs;
Xl:
82*63*4Cm,Suggest for Pet Less Than 20Kgs;
Features:
Zipper Design, Removable and Washable.:
Good Elasticity, Longer Lasting, Long-Term Pressure is Not Easy to Deform.:
the Pet Bed is Made up of Super Soft and High Resilience Sponge. It is Thick and Warm, Comfortable and Durable.:
Breathable and Durable,It Will Be Absolutely Popular with Pets.:
Non-Slip Plastic Drip Design at the Bottom is Stable and Resistants to Dirt and Wear.:
Package Includes:
1*Mat for Pet
​Note:
1 Manually Measurement, Error of 1-3Cm,Please Understand! Thanks!:
2 Please Compare the Detail Sizes with Your Pets Before You Buy!!!:
3 As Different Computers Display Colors Differently, the Color of the Actual Item May Vary Slightly from the above Images, Thanks for Your Understanding. :

Избор на клиенти